arrow close menu

Winnaars pakket

Emerce en Multiscope organiseren de feestelijke uitreiking van de Website van het Jaar verkiezing op een spectaculaire locatie in Amsterdam. De presentatie is ieder jaar in handen van een inspirerend, bekend persoon. Een avondvullende awardshow met exclusief galadiner en feestelijke borrel.

Dé kans om in aangename omstandigheden in contact te komen met 300+ genodigden van de grootste merken en websites, pers en branchevertegenwoordigers. Dé gelegenheid om uw relaties en uw team te trakteren op een feestelijke avond in stijl.

Ontmoet hier website owners en prominenten van toonaangevende merken en organisaties met de beste en grootste websites van het land.

O.a. aanwezig in 2018
PSV, Simpel.nl, TUI, Energie direct, Youfone, Dela, Buienradar, Greetz, Brandweer, Consumentenbond, Campina, ASN Bank, Pathé, De Persgroep, Greenchoice, ASR, Smulweb, Politie, Toyota, NOS.nl, Funda, Route.nl, Sunweb, Ibood, Easyswitch, Unique Uitzendbureau en Nationale Vacaturebank.

Tafel reserveren bij de awardshow:

Winnaars pakket:
Ben je winnaar van je categorie maar kan je niet aanwezig zijn tijdens de uitreiking? Kies dan voor het winnaars pakket om je overwinning te uiten.

  • Logo licentie voor eigen uitingen en gebruik “Website van het Jaar”
  • Trofee “Website van het Jaar” opgestuurd naar kantoor
  • Pers aandacht als winnaar in je categorie
  • Benchmarkrapport met aantal stemmen en inhoudelijke beoordeling

Winnaars pakket: € 395,-

Voor meer informatie hierover kan je ook contact opnemen met Jimmy, hierboven vermeld.

De foto’s van de Website van het Jaar Award Night zijn hier terug te kijken.